Vacciner Klubben Startbild

Uppdatering av vaccineraklubben.se

Nu fungerar det återigen att anmäla föreningens vaccination mot doping i Antidoping Sveriges utbildningskoncept Vaccinera klubben mot doping.

Texten är uppdaterad den 3 mars 2023

I samband med webbflytten av vaccineraklubben.se innan årsskiftet fungerade inte kopplingen till Riksidrottsförbundets IdrottOnline. Något som i februari åtgärdades av Riksidrottsförbundet och nu fungerar precis som tidigare.  

I arbetet som pågått sen årsskiftet har fokus legat på att återställa de funktioner i vaccineraklubben.se som gör att idrottsföreningar kan anmäla sina vaccinationer direkt på webbsidan samt söka upp aktiva vaccinationer per idrott, kommun och RF-SISU distrikt. Söket för vaccinerade klubbar kommer att finjusteras ytterligare den kommande veckan.  

Statistik

Just nu har totalt 4128 föreningar och idrottssektioner skapat en antidopingplan för sin verksamhet i både förebyggande och akut syfte och ännu fler tickar in. RF-SISU Västra Götaland är det distrikt där det finns flest vaccinerade föreningar. Specialidrottsförbund med flest aktiva vaccinationer är Friidrottsförbundet följt av Styrkelyftförbundet och Tyngdlyftningsförbundet. 

Ny design

En nyhet som återstår att lanseras i mars är den nya designen, som blir ett välkommet tillskott till användarupplevelsen. 

Mer information inom kort. 

Kontakta info@antidoping.se vid frågor. 

Vaccinera klubben mot doping