Tipsa oss

Sidan uppdaterades:

Har du sett eller hört något misstänksamt? På dopingtips.se kan vem som helst anonymt tipsa oss om misstänkt doping och samtidigt bidra till en ren idrott. 

All information om möjliga förseelser mot idrottens dopingregler är viktiga och kan göra skillnad. Information om idrottsutövare, tränare, läkare eller andra personer med koppling till idrotten är av intresse. Med din hjälp kan vi skydda idrotten. 

På dopingtips.se kan du föra en säker och anonym dialog med oss genom att enkelt upprätta en anonym postbox.

För att avslöja det mer organiserade dopingfusket räcker det inte endast med traditionell dopingkontrollverksamhet. Genom en dopingkontroll avslöjas exempelvis inte personer som förser idrottsutövare med dopingpreparat. Därför finns en verksamhet för underrättelse och utredning.

Vi jobbar ständigt med att systematiskt samla in, analysera och värdera information från olika informationskällor. Genom informationen vi får in skapas underrättelseuppslag, som kan leda till utredningar om möjliga förseelser mot dopingreglerna.

Utredningsarbetet bygger också på att etablera och arbeta nära nationella och internationella kontakter såväl inom antidopingsdopingområdet som rättsvårdande myndigheter.

Tipsa oss på dopingtips.se